Selecteer een pagina

Banenzwemmen in Den Haag onder begeleiding 

Ontdek begeleid banenzwemmen in Den Haag, de perfecte manier om je zwemroutine te verbeteren. Onder deskundige begeleiding werk je aan je techniek, conditie en snelheid. Of je nu een beginner bent of een ervaren zwemmer, onze trainers passen de trainingen aan jouw niveau aan. Geniet van een gestructureerde training en haal meer uit je zwemtijd. 

  • Banenzwemmen in een wedstrijdbad (of eventueel topsportaccomodatie)
  • Professioneel toezicht en ondersteuning van (beroeps)zwemmers 
  • Verbeter je zwemtechniek 
  • In het Haagse Hofbad 

Verbeter je zwemtechniek met begeleiding van Blue Marlins

Met Blue Marlins in Den Haag til je je zwemtechniek naar een hoger niveau. Onder begeleiding van ervaren trainers leer je efficiënter en effectiever zwemmen. De focus ligt op individuele verbeterpunten, waardoor elke training waardevol is. Profiteer van de expertise en ervaring van Blue Marlins en maak meetbare vooruitgang in je zwemprestaties. 

Zwemtraining onder professionele begeleiding

Profiteer van zwemtraining onder professionele begeleiding in Den Haag. Onze gecertificeerde trainers voorzien je van persoonlijke feedback tijdens de groepslessen. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende zwemtechnieken en aangepaste trainingsprogramma’s. Onder hun begeleiding werk je op een veilige en effectieve manier aan je zwemdoelen. 

Banenzwemmen in het Hofbad, Den Haag: Modern wedstrijdbad met goede bereikbaarheid 

Het Hofbad in Den Haag nodigt uit tot banenzwemmen in een modern wedstrijdbad dat voldoet aan alle internationale standaarden voor wedstrijdzwembaden. De uitstekende faciliteiten en de goede bereikbaarheid maken het de ideale locatie voor zwemmers van elk niveau. Je kunt gratis voor de deur parkeren of kom met het openbaar vervoer. Twee tramlijnen en een buslijn stoppen direct aan de weg. Ook kun je gemakkelijk lopen of fietsen vanaf station Ypenburg. Het Hofbad is de ideale plek voor alle zwementhousiastelingen. Plan vandaag nog jouw gratis proeftraining!  

Plan een gratis proeftraining

Vul jouw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een proefles.

5 + 5 =

Enthousiast? Meld je aan! 

Meer informatie?

Zwembad het Hofbad

Ypenburgse Boslaan 30
2496ZA, Den Haag

Heb je een vraag?

1 + 14 =