Selecteer een pagina

Borstcrawl cursus in Den haag

 

Ontdek de kunst van de borstcrawl bij het Hofbad in Den Haag

Een modern 50-meter zwembad dat ideaal is voor zowel beginners als gevorderde zwemmers. Of je nu je techniek wilt verfijnen of snelheid wilt ontwikkelen, onze borstcrawlcursus biedt je alles wat je nodig hebt om je zwemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

 • Verbeter je zwemtechnieken onder professionele begeleiding 
 • Banenzwemmen met begeleiding van de Blue Marlins 
 • Het Hofbad: modern zwembad perfect voor banentrekken  
 • De borstcrawlcursus van Den Haag en omstreken 
  zwemtraining in den haag
  Banenzwemmen hofbad

  Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht

  Bij de Blue Marlins sta je er nooit alleen voor. Onze ervaren trainers bieden individuele begeleiding en zijn gespecialiseerd in de borstcrawl. Zij zullen je assisteren bij het verbeteren van je techniek en het verhogen van je efficiëntie in het water. Elk aspect van de borstcrawl wordt behandeld, van ademhaling tot armtechniek en van beenbeweging tot lichaamshouding. 

  Faciliteiten van topniveau

  Het Hofbad is uitgerust met moderne zwemfaciliteiten die voldoen aan internationale standaarden. Dit maakt het de perfecte locatie voor zowel trainingen als ontspannend banenzwemmen. Daarnaast is het zwembad goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer, met gratis parkeermogelijkheden en uitstekende OV-verbindingen.

  Veiligheid en technische verbetering

  Zwemmen onder professioneel toezicht helpt het risico op blessures te verlagen. Onze coaches zijn niet alleen gericht op het verbeteren van je zwemprestaties, maar ook op het waarborgen van je veiligheid door correcte technieken aan te leren. Bovendien ontvang je voortdurend feedback en analyses van je prestaties, zodat je zichtbaar vooruitgang kunt boeken.

  Meld je aan voor een proefles

  Ben je klaar om je zwemtechniek te verbeteren en de efficiëntie van je borstcrawl te verhogen? Meld je nu aan voor een gratis proeftraining bij het Hofbad in Den Haag en ervaar zelf de voordelen van trainen onder begeleiding van Blue Marlins. Onze deuren staan open voor zwemmers van alle niveaus, van de recreatieve zwemmer tot de aanstormende competitiezwemmer. Meld je snel aan voor de borstcrawl cursus!

  Plan een gratis proefles

  Vul jouw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een proefles.

  11 + 1 =

  Meer informatie?

  Zwembad het Hofbad

  Ypenburgse Boslaan 30
  2496ZA, Den Haag

  Heb je een vraag?

  2 + 12 =