Selecteer een pagina

Hofbad, zwembad voor banenzwemmen in Den Haag

Ontdek het hofbad in Den Haag:

Ontdek het Hofbad in Den Haag: een toplocatie voor banenzwemmen voor elke zwemliefhebber! Swimfit geeft trainingen aan banenzwemmers in dit moderne wedstrijdbad. Het zwembad biedt de ideale omstandigheden voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers die hun techniek willen verbeteren of gewoon lekker willen ontspannen. Onder professioneel toezicht van Blue Marlins kun je jouw zwemtechniek verbeteren. Plan snel je gratis proeftraining in! 

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren 
 • Trainen met mensen van ongeveer hetzelfde niveau 
 • Begeleid door zwementhousiastelingen en zwemprofessionals 
  zwemtraining in den haag
  Banenzwemmen hofbad

  Bereikbaarheid en parkeren bij het Hofbad

  Gemakkelijk bereikbaar en volop parkeergelegenheid: dat is wat het Hofbad in Den Haag je biedt. Gelegen in de Haagse wijk Ypenburg, dicht bij uitvalswegen en openbaar vervoer, is dit zwemparadijs eenvoudig te bereiken voor iedereen. Station Den Haag Ypenburg ligt op 10 minuten loopafstand en tram 15 en 19, bus 30 stoppen voor de deur. Je kunt gratis parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. 

  Blue Marlins: zwemtraining door gedreven sportzwemmers

  Tijdens het banenzwemmen kun je rekenen op toezicht, begeleiding en individuele aandacht van trainers van de Blue Marlins. Hier combineren gedreven sportzwemmers passie en professionaliteit in elke training. Verleg je zwemgrenzen en meld je direct aan voor een gratis proeftraining.  

  Zwemtechniek verbeteren

  In het Hofbad Den Haag kun je werken aan jouw zwemskills. Wil je je eigen record verbeteren, werken richting beroepszwemmen of gewoon fijn je lijf in het water kunnen bewegen en blessures voorkomen? Onze trainingen zijn specifiek ontworpen om je zwemtechniek te verbeteren, van borstcrawl tot vlinderslag. Werk aan je techniek met de hulp van onze deskundige trainers en zwem efficiënter en blessurevrij. Meld je aan!  

  Enthousiast? Meld je aan! 

  Meer informatie?

  Zwembad het Hofbad

  Ypenburgse Boslaan 30
  2496ZA, Den Haag

  Heb je een vraag?

  15 + 5 =