Selecteer een pagina

Begeleid

banenzwemmen

Powered by Blue Marlins

Je techniek verbeteren onder begeleiding van een professionele trainer.

Begeleid banenzwemmen is een samenwerking tussen

Verbeter je techniek

Wil jij je techniek verbeteren? Wil jij hiervoor tips en instructies krijgen van professionele trainers met een trainingsprogramma op maat? Meld je dan nu aan voor begeleid banenzwemmen door Blue Marlins!

Blue Marlins is officieel opleider van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en tweevoudig landskampioen in de Eredivisie zwemmen.

 

 

 

Zwemtraining in Den Haag

Ontdek zwemtraining in het Hofbad, ideaal voor elke zwemliefhebber in Den Haag. Verbeter je conditie of bereid je voor op competitieve uitdagingen met ondersteuning van onze ervaren trainers. Duik in de wereld van professionele zwemtraining en til je prestaties naar een hoger niveau. 

 • Professionele begeleiding van de Haagse Blue Marlins 
 • Zwemtraining voor ieder niveau en elke leeftijdscategorien
 • Modern wedstrijdbad
 • Individuele aandacht en altijd professioneel toezicht
  zwemtraining in den haag
  Banenzwemmen hofbad

  Banenzwemmen in het Hofbad

  Ontspan of train intensief in het Hofbad, het centrum voor zwemliefhebbers in Den Haag. Het wedstrijdbad dat voldoet aan de internationale zwemstandaarden stelt je in staat om op hoger niveau te trainen tijdens het banenzwemmen. Ontdek de ideale omgeving om onder begeleiding aan je conditie te werken of je zwemslagen te perfectioneren. 

  Blue Marlins: zwemtraining door gedreven sportzwemmers

  Tijdens het banenzwemmen kun je rekenen op toezicht, begeleiding en individuele aandacht van trainers van de Blue Marlins. Hier combineren gedreven sportzwemmers passie en professionaliteit in elke training. Verleg je zwemgrenzen en meld je direct aan voor een gratis proeftraining.  

  Zwemtechniek verbeteren

  In het Hofbad Den Haag kun je werken aan jouw zwemskills. Wil je je eigen record verbeteren, werken richting beroepszwemmen of gewoon fijn je lijf in het water kunnen bewegen en blessures voorkomen? Onze trainingen zijn specifiek ontworpen om je zwemtechniek te verbeteren, van borstcrawl tot vlinderslag. Werk aan je techniek met de hulp van onze deskundige trainers en zwem efficiënter en blessurevrij. Meld je aan!  

  Meer informatie?

  Zwembad het Hofbad

  Ypenburgse Boslaan 30
  2496ZA, Den Haag

  Heb je een vraag?

  12 + 1 =