Selecteer een pagina
Zwemtraining sportzwemmers

Zwemcursus voor volwassenen in Den Haag

Ontdek de ideale manier om te leren zwemmen of je zwemtechniek te verbeteren met onze zwemcursussen voor volwassenen bij het Hofbad in Den Haag. Of je nu beginner bent of je vaardigheden wilt verfijnen, onze lessen zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. 

 • Voor alle leeftijd en niveaus 
 • Onder professionele begeleiding van de Blue Marlins 
 • Gratis eerste proefles! 
 • Professioneel zwembad Het Hofbad in Den Haag Ypenburg 
  zwemtraining in den haag
  Zwemtraining sportzwemmers

  Professionele begeleiding en individuele aandacht

  Professionele begeleiding en individuele aandacht 
  Bij Blue Marlins begrijpen we dat elke zwemmer uniek is. Onze gecertificeerde trainers zorgen voor een persoonlijke benadering, afgestemd op jouw niveau en doelen. Zij begeleiden je door elke slag en techniek, van de basis van het watertrappelen tot geavanceerde zwemslagen zoals de borstcrawl of rugslag. Wil je op latere leeftijd leren zwemmen? Geen probleem. We passen onze training aan naar ieders niveau, leeftijd en doelen. Meld je nu aan voor een gratis proefles! 

   Plan een gratis proeftraining

   Vul jouw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een proefles.

   13 + 13 =

   Banenzwemmen hofbad

   Veilig en comfortabel leren zwemmen

   Veiligheid staat voorop in onze programma’s. Het Hofbad biedt een veilige en ontspannen omgeving waar je onder deskundig toezicht kunt leren zwemmen. Dit minimaliseert het risico op blessures en zorgt ervoor dat je met vertrouwen in het water kunt bewegen.  

   Faciliteiten van topniveau in het Hofbad en Ypenburg

   Het Hofbad is een modern 50-meter zwembad dat voldoet aan internationale normen. Het ruime zwembad zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om comfortabel te leren zwemmen. Met uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto en gratis parkeergelegenheid is het de ideale plek voor je zwemlessen voor volwassenen.

   Flexibele lesroosters en toegankelijke locatie

   Wij begrijpen dat je een druk schema hebt. Daarom bieden we flexibele lesroosters die passen bij jouw levensstijl. De centrale locatie van het Hofbad in Den Haag maakt het gemakkelijk om lessen bij te wonen. Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je zwemvaardigheden en het verkrijgen van meer vertrouwen in het water? Elk niveau is welkom, van absolute beginners tot meer gevorderde zwemmers. Meld je aan voor een gratis proefles bij Swimfit en begin jouw reis naar een betere zwemervaring. 

   Enthousiast? Meld je aan! 

   Meer informatie?

   Zwembad het Hofbad

   Ypenburgse Boslaan 30
   2496ZA, Den Haag

   Heb je een vraag?

   13 + 10 =