Selecteer een pagina

Zwemmen in Ypenburg

In Ypenburg biedt het Hofbad uitstekende mogelijkheden voor zwemmen. Dit moderne wedstrijdbad is perfect voor zwemmers van alle niveaus en die hun zwemtechniek willen verbeteren of aan hun conditie willen werken. 

 • Zwemmen onder professioneel toezicht 
 • Banenzwemmen in een wedstrijdbad 
 • Hofbad in Ypenburg: goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto 
 • Zwemtrainingen voor zwemliefhebbers van alle niveaus en leeftijden! 

  Zwemtraining door de Blue Marlins: professioneel toezicht

  Onze Swimfit zwemtrainingen worden begeleid door de Blue Marlins, een team van ervaren zwemcoaches en beroepszwemmers. We bieden begeleiding op maat, gericht op het verbeteren van zwemtechnieken en het verhogen van de zwemconditie. Zo is jouw zwemtraining afgestemd op de individuele doelen en behoeften. Lees meer over Blue Marlins.  

  Zwemmen in Ypenburg

  Het zwemmen in het Hofbad in Ypenburg is een laagdrempelige manier om actief te blijven, je gezondheid te verbeteren en deel uit te maken van een groep van zwementhousiastelingen. Met professionele begeleiding en het wedstrijdbad bieden de trainingen van Swimfit precies wat elke zwemfanaat zoekt!  

  Zwemmen in het Hofbad

  Het Hofbad staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten. Uniek is het lange 50-meter-zwembad dat ideaal is voor banenzwemmen. Dat maakt onze zwemtraining in het Hofbad. Zwemmers van alle niveaus kunnen bij ons terecht om aan hun conditie en techniek te werken.  

  Training voor zwemliefhebbers in Ypenburg

  Als echte zwemliefhebber heb jij vast al gemerkt dat trainen in een kleiner zwembad zo z’n grenzen heeft. Je wordt vaker onderbroken in je banen en traint lastiger op conditie. Als je voor zwemwedstrijden wilt gaan zal je in een kleiner bad nooit echt goed kunnen oefenen met je zwemslagen. De Swimfit trainingen zijn voor én door zwemliefhebbers. Je krijgt training van beroeps- en amateurzwemmers in een wedstrijdbad. Samen met de trainers neem je jouw techniek onder de loep. Meld je snel aan voor je eerste gratis proeftraining!  

  Plan een gratis proeftraining

  Vul jouw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een proefles. 

  15 + 9 =

  Meer informatie?

  Zwembad het Hofbad

  Ypenburgse Boslaan 30
  2496ZA, Den Haag

  Heb je een vraag?

  7 + 10 =