Selecteer een pagina

Zwemschool Den Haag

Leren van de sportzwemmers van Blue Marlins. Bij Blue Marlins krijg je de kans om te leren van ervaren sportzwemmers. Deze professionals delen graag hun kennis en passie voor de zwemsport. Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan techniek, kracht en uithoudingsvermogen. Dit alles in het moderne Hofbad. De trainers van Blue Marlins zijn zelf actieve of voormalige competitiezwemmers en vertellen je graag alles over zwemtechnieken, training en het voorkomen van blessures.  

Banenzwemmen hofbad

Zwemmen in het Hofbad: perfect voor enthousiaste banenzwemmers

Het Hofbad in Den Haag staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten voor banenzwemmers. Het ruime wedstrijdbad biedt alles wat je nodig hebt voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen en techniek. Het zwembad voldoet aan alle internationale standaarden voor wedstrijdzwembaden. Banenzwemmen in het Hofbad is zowel verfrissend als uitdagend, en geschikt voor zwemmers van elk niveau. Plan jouw gratis proeftraining en ervaar het zelf! 

Verbeter je zwemtechniek onder professioneel toezicht

Verbeteren van je zwemtechniek gaat het best onder professioneel toezicht. Onze trainers analyseren je zwemstijl en bieden concrete tips voor verbetering. In elke training werken we aan verschillende aspecten van de zwemtechniek. Zo verbeter je niet alleen je snelheid, maar ook je efficiëntie en veiligheid in het water. Onze benadering is gericht op jouw individuele behoeften, niveau en jouw persoonlijke doelen. 

Plan een gratis proeftraining

Vul jouw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een proefles.

11 + 8 =

Enthousiast? Meld je aan! 

Meer informatie?

Zwembad het Hofbad

Ypenburgse Boslaan 30
2496ZA, Den Haag

Heb je een vraag?

2 + 3 =